Index / Terug naar: Vragen van bezoekers

De vraag van Onno

Wat knap dat jij al een datum kan voorspellen op grond van teksten uit de bijbel wanneer Armageddon zal plaatsvind en....volgens mij weet alleen de Vader wanneer dit zal gaan gebeuren, Jezus zegt zelf: Daarom, weest ook gij bereid, want op een uur, dat gij het niet verwacht, komt de Zoon des mensen (matt. 24 v 44)

 

Het antwoord aan Onno

Hoi Onno,

In de site heb ik dag noch uur genoemd. Louter heb ik de jaren ( 2019 of begin 2020 ) berekend en niet voorspeld waarin Armageddon dus zeer waarschijnlijk zal plaatsvinden. Ook moet er eerst nog een achtste Wereldmacht komen en de Grote Verdrukking ( 3,5 jr. ), heb ik bericht. Bovendien moet men niet zomaar alles aannemen, maar zelf onderzoeken of het aan de hand van de Bijbel ook wel zo is.

 

De laatsten waren edelmoediger dan degenen in Berea,

want ze ontvingen het Woord met een bereidwillig verstand,

en onderzochten de schriften dagelijks,

of deze dingen wel zo waren.

Handelingen 17:11

 

Hier worden mensen uit Berea geprezen vanwege hun onderzoeken van de Bijbel.

Religie's als de Mormonen, Proclaim, Adventisten, Jehovah Getuigen en de Wereld Wijde Kerk v God zijn er ook van overtuigd dat we in het laatste stukje v d eindtijd ( voor God's Koninkrijk op Aarde komt ) zitten. U kunt in dit verband ook DanŽl 12:4 en HebreeŽn 9:28 opzoeken.

JEHWAH 's zegen,

John Peeters.

 

De reaktie op het antwoord aan Onno

Hoi,

bedankt voor je duidelijk antwoord en je e-mail bericht... Natuurlijk weet ik heel goed, dat wij in de eindtijd leven...alles wijst er immers op! Gods zegen!

vr. gr. Onno

 

Index / Terug naar: Vragen van bezoekers