Index / Terug naar: Vragen van bezoekers

Moordenaars gezocht !

De vraag van Edje

Is Jehwah ook die die mensen zo gek maakt als vandaag in palastijnsgebied gedaan is? Absurt zoals mensen kunnen geloven

 

Het antwoord aan Edje

Jesjoewa ( Jezus ) antwoordde: Mijn koninkrijk is niet van deze wereld. Indien mijn koninkrijk van deze wereld was zouden mijn dienaren hebben gestreden, opdat ik niet aan de joden overgeleverd zou worden, maar mijn koninkrijk is nu eenmaal niet uit deze bron. Jo18:36

Bovendien leerde Hij ons in de beroemdste rede ooit, de bergrede: ... Blijft uw vijanden liefhebben en blijft bidden voor hen die u vervolgen. Mt 5:44 Zie ook Ro12:19-21

Echte Christenen voeren dus geen oorlog voor een aards koninkrijk.

Natuurlijk geldt dit evenzeer voor de Palestijnen. Zijn zij niet juist degenen die geloven rechtstreeks in de Hemel te komen, wanneer zij proberen lukraak zoveel mogelijk onschuldige burgers vermoorden? Zie Spr 6:16-19, Mt 24:12

Zijn de palestijnse autoriteiten niet degenen die geen vrede willen met IsraŽl? Als Arafat vrede had gesloten dan was hij vermoord. De Moslims hebben al Sadat van Egypte vermoord die vrede sloot met IsraŽl. Terwijl IsraŽl de hele Sinai teruggaf, maar liefst 87.000 vierkante kilometer. De Sinai was eerst door IsraŽl veroverd omdat Egypte 1 van de 4 laffe landen ( Egypte, JordaniŽ, SyriŽ en Irak ) was die IsraŽl tegenlijk wilden vernietigen. Op de Grote verzoendag, 6 oktober 1973, de Heiligste dag voor de Joden, vielen de Arabieren voor de vierde keer aan. Bijna alle Joden waren thuis om deze Heilige dag te gedenken. Ondanks hun verrassingsaanval en een gigantische overmacht verloren ze in 7 dagen van Israel, dankzij JEHWAH God, zie Zacharia 8:23.

Zijn de palestijnse autoriteiten niet degenen die Jerusalem, de hoofdstad van de Joden, niet willen delen?

Zijn de palestijnen niet degenen die kleine kinderen stenen laten gooien op de IsraŽlische tanks en zelf vanuit een veilige positie op de tanks schieten ook al sterven hierdoor hun eigen kinderen. In de oorlog tussen Iran en Irak ( 12.000.000 doden ), liet Iran miljoenen kleine kinderen, met een plastic sleuteltje aan een touwtje om de hals, voor de soldaten uit rennen om de landmijnen op te ruimen. Het plastic sleuteltje was om het paradijs binnen te gaan. Een beproefde techniek dus om kinderen te hersenspoelen en misbruiken in de strijd.

Zijn het niet kleine kinderen en tieners die door de palestijnen worden gehersenspoeld voor de Djih‚d? Deze kinderen moeten hun leven offeren omdat Arafat geen vrede wil, al waren er vele goede aanbiedingen van IsraŽl voor de vrede en vrijheid van de palestijnen.

Ook de moslim geestelijken, onderwijs op scholen, palestijnse reclame op TV enz. en complete families roepen de kinderen aanhoudend op om zich als levende bommen op te offeren. Alsof het een goddelijke eer is te onschuldige burgers in Israel te vermoorden en daarbij te sterven. De palestijnen zijn op dit moment echter de grootste kindermoordenaars op aarde, hun eigen kinderen nog wel.

Wreekt uzelf niet geliefden, maar geeft plaats aan de gramschap; want er staat geschreven:"Aan mij is de wraak; ik wil vergelden zegt JEHWAH." Ro12:19 Zie ook in de Heilige Hebreeuwse Schrift de Tenach ( Oude Testament van de Bijbel ) Le19:18, De32:35, Ps99:8 en Na1:2

 

De volgende toelichting vond ik dermate interessant dat ik hem niet wil onthouden aan de lezers.

 

Een toelichting van Luc

 

Sjaloom beste John,

 

Bedankt voor jouw berichtjes, maar vooral dank voor je vertrouwen.

De grondleggers voor de vrede tussen IsraŽl en Egypte waren; de Amerikaan Clinton, de Egyptenaar Sadat en de IsraŽliŽr Begin.

Clinton leeft nog zoals u weet.

Sadat is vermoord door een moslimextremist en Begin door een joodsextremist , beiden door hun eigen volk.

 

Jouw antwoord aan Edje geven mij volgende gedachtespinsels :

  1. Alle moslims die sterven in de djihad gaan rechtstreeks naar het paradijs.Djihad of heilige oorlog is het uitroeien van diegene die onder geen enkel beding gehoor wil geven aan de islam en aldus een vijand wordt. Onschuldige burgers bevinden zich ook binnen de islam.

  2. Arrafat heeft enkele jaren geleden de staat IsraŽl erkent als een soevereine staat ; maar dan wel binnen de grenzen van het Oslo-akkoord, dus zonder Gasa, de Golan en de West-bank. De erkenning is er alleen gekomen onder druk en alleen op papier. Zijn woorden dat IsraŽl de zee in gedreven moet worden zijn nooit terug genomen ,maar in het arabisch bevestigt.

  3. Niet iedereen die vrede sloot met IsraŽl is vermoord, maar wel de belangrijkste spilfiguren, uitgezonderd Clinton.

  4. Palestijnen willen inderdaad Jeruzalem als de onverdeelde hoofdstad van Palestina. De Joden als hoofdstad van IsraŽl onder IsraŽlisch bestuur, maar met een Palestijns stadsdeel.

 

Belangrijk in het Israelisch-Palestijns conflict is de kennis over ; hoe het zover is kunnen komen.Had men IsraŽl voor 1988 erkent als staat en vrede gesloten dan was er nu vrede maar zowel Egypte, SyriŽ als JordaniŽ wilden IsraŽl de zee indrijven en dit met goedkeuring van de omliggende Arabische landen. IsraŽl won de oorlog en bezette de Sinai, de Golan en de Westbank. IsraŽl is nog steeds bereid om dat land te ruilen voor vrede zoals het dat met Egypte heeft gedaan, maar dan wel met de “ zekerheid “ van vrede.

 

Trouwens, indien IsraŽl in 1988 zich had teruggetrokken uit bvb de Westbank, dan was dit gebied teruggegaan naar JordaniŽ.

Zouden de Palestijnen dan een intifada begonnen zijn tegen de JordaniŽrs ???

De Palestijnen hebben als volk nooit bestaan. Voor de oorlogen met IsraŽl waren zij JordaniŽr of SyriŽr of Libanees etc…Indien er al iemand de Westbank zou willen opeisen ,dan lijkt mij dit eerder toe te komen aan JordaniŽ.

Soms probeer ik mij voor te stellen wat er zou gebeuren indien JordaniŽ de westbank inderdaad zouden terug eisen.

Tot hier laat ik het maar, het zou mij veel te ver voeren indien ik verder ga.

 

Beste John , hopelijk vind je iets bruikbaars in deze hersengymnastiek.

G’ds zegen en wijsheid toegewenst, Luc

 

Ps. Djihad betekend: “heilige oorlog”.

Index / Terug naar: Vragen van bezoekers