Index / Terug naar: Vragen van bezoekers

De vraag van Cris

hmmzz.... ik zat te denken hoe u de armageddon kon voorspellen... dat weet God toch alleen of niet soms? en ik had een persoonlijke vraag voor u of u ook een aanhanger van Jehova's Getuigen bent, die vermijden de wet van Mozes, voornamelijk de wekenlijkse sabat, zoals ik heden nog gelezen had, maar ok de wet van Mozes is het oude verbond, maar het wekenlijkse sabbat oftewel de 10 geboden van God die moeten we toch zeker niet vergeten hoe zit het daarmee"? ik vind het wel goed van u dat u in uw inzicht de naam van God eert dat ik namenlijk ook doe, hopelijk krijg ik van u antwoord op mijn vraag

 

Het antwoord aan Cris

Hoi beste Cris,

Jou vraag over Armageddon heb ik al eerder beantwoord aan Onno. Ik ben geen Jehovah Getuige, dan zou ik immers de Protestante naam Jehovah gebruiken inplaats van de Hebreeuwse naam JEHWAH.

Overigens wil ik jou een bijbels antwoord geven op de Joodse Wet. Zoek Ro 6:14, Ro 7:6, Ga 5:18 en Kol 2:14 maar eens op! De Wet leide tot de Messias, maar Christenen hebben andere regels Lu 10:27+28, Ga 5:19-23.

JEHWAH 's zegen,

John.

Index / Terug naar: Vragen van lezers